På Nordvestlandet folkehøgskole får du servert alle måltider hver dag. Matsal og kjøkken ligger i hovedbygget, såkalt gamlebygget. Nytt storkjøkken stod ferdig august 2013, og matsalen er et staselig rom med nydelig utsikt over fjorden. Kjøkkenpersonalet serverer god og variert kost, og til middag er det alt fra lokal tradisjonsmat til nyere retter inspirert fra utlandet. Mye av maten er hjemmebakt, som knekkebrød og sjokoladekake. Det serveres frukt hver dag og søndager bys det på dessert til søndagsmiddagen.

Typisik meny:

Frokost:

  • Brød, godt utvalg av forskjellig pålegg,havregryngrøt kornblandinger, frukt og grønt ,melk og juice.

 

Middag:

  • Er variert norsk husmannskost. Kjøtt,kylling, fisk og varieres med tilbehør som salat, grønsaker, pasta, ris, potet og vi har gjerne en dag med vegetar.

 

Kveldsmat:

  • Brød, godt utvalg av forskjellig pålegg, kornblandinger, grønt og melk.

 

Lørdag er det stort sett risengrynsgrøt på dagen og taco, pizza og lignende on kvelden.

Søndag serverer vi dessert etter middag og kvelds kaker og kaffe, te.

 

Diett , allergier, intoleranse, vegetarmat:
Vi forsøker å imøtekomme ulike behov og tilpasser mat for ulike allergier og intoleranser. Cøliaki vil koste 7000,-kr ekstra pr.skoleår. Diett som vegetar, vegansk, laktoseintoleranse kommer det ingen ekstra kostnader. Er det andre diettbehov kan det komme ekstrakostnader, ta kontakt med skolen. Skolen må få beskjed før du kommer slik att vi har mat til deg når du kommer.