8. april 2021

En elev smittet

Ein av våre elever har testa positivt for Korona.

Eleven har ikkje vore inne på skolen etter påske. Eleven er i isolasjon. To som møtte eleven ein kort periode før skolestart er sett i karantene for sikkerhets skuld.

Skolen har i samarbeid med kommunen i 2021 praktisert to rundar med massetesting etter kvar ferie. Dette som et sikkerhetstiltak. Et team fra kommunen kjem då til skolen og tester elevane. Torsdag 8. april blei første testrunde gjennomført som planlagt.

 

 

 

 

Folkehøgskoler har den fordelen at elevene lever og bor på internat på skolen. Dette betyr at vi kan ha tilnærmet normal skolehverdag i vår lille boble. Etter ferier har vi en innslusingsperiode på 7-10 dager før vi går over i en mer normal hverdag.

Oppstart av skoleåret 2021-2022:

Uavhengig av koronasituasjonen regner vi med å komme i gang med skoleåret som normalt i August - på samme måte som vi gjorde i August 2020. Skoleåret 20-21 har gått tilnærmet som vanlig bortsett fra at vi har måtte avlyse våre planlagte utenlandsturer. Vi håper og tror at situasjonen neste skoleår skal være bedre slik at utenlandsturene kan gjennomføres.