Oppdatert 15. januar 2021

Oppstart etter juleferien 2020

Skolen startet opp igjen onsdag 6.januar. De fleste internasjonale elever gjennomførte karantene på Øvretun. Skolen la til rette for gjennomføring av dette på en smittevernvennlig måte. Alle elever har per 15.januar vært gjennom en 10-dagers innslusingsperiode. Det har bl.a vært to bordsettinger til alle måltider og stor vekt på sosial distansering innendørs. I tillegg har alle elever blitt testet for Covid 19 to ganger. Ingen har positiv test.

Smittevern

Våre smittevernplaner omhandler god håndhygiene, opprettholde avstand i fellesrom, to bordsettinger i matsalen der alle sitter med god avstand-bortsett fra romkamerat som da er nærkontakt.  Elever som er syke skal ikke møte til undervisning. Vi følger råd fra sentrale helsemyndigheter og samarbeider med kommunelegen. Vi har i vår kommune (Gjemnes kommune)  hatt få smittetilfeller. Les mer på Gjemnes kommune sine hjemmesider.

Oppstart av skoleåret 2021-2022:

Vi håper og tror på en normalisering av samfunnet der smittesituasjonen er under god kontroll ved skolestart i august. Med forbehold om dette vil skoleåret bli mest mulig normalt.  Mer informasjon kommer.